Tri lisice i dvije šumske sove bile su prve životinje u zagrebačkom zoo otvorenom daleke 1925.g, a naš zvjerinjak s Vrbana krenuo je 2007.g. i prvu i glavnu ulogu je imao zec Božo.  Kako nitko ne voli biti sam ubrzo su mu se priključili i ostali stalni članovi našeg malog životinjskog carstva. Psi, mačke, kornjače, sove, ribe, koke, čudnovati kljunaši i, moramo priznati, nama najdraži šišmiši.

Trudimo se ispraviti nepravdu prema nekim pripadnicima životinjskog carstva, koje ćete teško naći na policama među igračkama. Da nas čitatelji krivo ne shvate, volimo mi sve životinje i one krznate i one s ljuskicama i one s perijem, ali ako krenete u potragu za platnenom mekanom  igračkom šišmiša, čudnovatog kljunaša, sove ili možda žabe, nećete imati baš puno uspjeha. Osim ako niste otkrili  naše blago.

Osim što kod nas možete izabrati svoju igračku, odlučili smo sve naše vjerne istraživače koji su otkrili naše blago  podsjetiti zašto je važno brinuti o prirodi i o svim živim bićima.

Ovdje ćemo predstaviti svaku životinjsku vrstu koju možete otkriti kod nas, a potrudit ćemo se za vas doznati i neke možda manje poznate, ali zato ne manje važne činjenice.

Pratite nas FB i na Instagram profilu i otkrivajte s nama nova blaga

Voli vas Vaše                          Otkriveno blago

 

 

 

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *