Mala, ali vrijedna ekipa Otkrivenog blaga, svima koji ste otkrili naše i vaše blago (i onima koji će tek to napraviti) želimo dobrodošlicu.

Na ovom blogu, kao i na našoj FB stranici Otkriveno blago, moći ćete pratiti sve novosti koje osmišljavamo za vas. Cilj nam je osmisliti originalne i ekološke poklone, za vas i vaše najdraže.

Ako ste u potrazi za originalnim igračkama, izrađenim od kvalitetnih prirodnih materijala na pravom ste mjestu. Šišmiši, sove, čudnovati kljunaši, zečevi i još puno toga naći će mjesto u našem zvjerinjaku.

S velikim veseljem predstavljamo i kolekciju “Licitar u srcu” koja je nastala u suradnju s gosp. Igorom Berošom, zaljubljenikom u čipku i našu kulturnu baštinu. Naš “Licitar” spoj je tradicije izrade licitara, izrade čipke (čipka na batiće) i modernog dizajna. Mišljenja smo da ćemo tradiciju najlakše sačuvati od zaborava, ako joj damo dašak suvremenosti.

Posebnu pažnju posvećujemo izboru materijala. Ekološki pristup izradi svih naših proizvoda naš je imperativ. Zalažemo se za društveno prihvaljivo poslovanje, za suradnju sa malim lokalnim proizvođačima i često sudjelujemo u raznim humanitarnim akcijama. Na vrijeme ćemo vas obavještavati o svakoj humanitarnoj akciji u kojoj ćemo sudjelovati, kako bi zajedno mogli učiniti još više i pomoći onima kojima je to potrebno.

Pozivamo vas se da nam predlažete što bi željeli vidjeti u našem web-shopu, spremni smo na sve pohvale, ali i kritike kako bi bilo što bolji.

Svijet je još uvijek pun skrivenih blaga, samo ih treba otkriti. Pridružite nam se i otkrit ćemo ih zajedno.

Voli vas Vaše                Otkriveno blago

 

 

 

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *